Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Boven de €50 gratis verzonden
Veilig & Vertrouwd betalen
Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met hallo@mellira.nl
Onze producten zijn direct leverbaar. Besteld op werkdagen voor 18:00 = morgen in huis.
De kosten voor verzenden naar Nederland bedragen €4,95. De verzendkosten naar België bedragen €6,95.
Voor alle bestellingen boven de €50,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.
Tip: Bestel samen met familie, vrienden, buren of kennissen om te besparen op verzendkosten.
Momenteel accepteren wij betalingen via iDEAL en Bancontact.
U heeft recht op een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Bekijk de pagina "Verzenden en retourneren" voor meer informatie.
Ja, dat is mogelijk. Bekijk de pagina "Dealer worden" voor meer informatie.
De Mellira schoomaakdoeken zorgen voor een streeploos, en stofvrij resultaat bij het schoonmaken. Daarnaast helpt het bacteriën en andere stofdeeltjes op te vangen in de microvezels. Ook helpt het bij het verwijderen van kalk.
De Mellira schoonmaakdoeken worden per 4 verpakt en verstuurd. U krijgt dus 4 schoonmaakdoeken, zodat u voor elke reinigingszone (onder andere keuken, badkamer en woonkamer) een aparte doek kunt gebruiken
De schoonmaakdoeken zijn herbruikbaar en kunnen elk meer dan 100 keer gebruikt worden. Let er op dat de microvezels beschadigd raken bij wassen boven 40 graden, contact met chloor of chloorhoudende producten en wasverzachter.
Nee, de schoonmaakdoeken kunnen niet gestreken worden. Daarmee wordt de effectiviteit van de microvezels in de doeken beschadigd.
Nee, de schoonmaakdoeken werken uitstekend zonder schoonmaakmiddel. Sterker nog, het gebruik van chloor & chloorhoudende schoonmaakmiddelen is ten zeerste afgeraden. Daardoor worden de microvezels aangetast, waardoor de effectiviteit sterk achteruitgaat. Gebruik de doeken licht vochtig voor het beste effect. Voor vochtig gebruik de doek na het inweken in lauw water goed uitwringen.
Je bent met succes geabboneerd!
Deze e-mail is geregistreerd